Информация за ползване на онлайн курсове Давитоз

1. Какво представлява онлайн училището.

Онлайн училището е система с учебни материали. Тези учебни материали се обработват с помощта на онлайн учители и съдържат упражнения със слушане, писане, граматика и говорене. За обучението не е нужно да инсталирате какъвто и да е допълнителен софтуер на Вашия компютър. Достатъчно е да имате интернет и скайп (Skype), както и микрофон и слушалки.

Тук можете да намерите няколко примерни упражнения, които ще ви дадат представа за ползването на онлайн материалите (име и парола за достъп - guest, guest): примери

Ако въпреки това имате затруднения, учителят ще ви помогне, тъй като по време на часовете ще сте в постоянен контакт с него чрез скайп.

2. Регистрация

За да се регистрирате в онлайн курс следвайте следните стъпки:

1. За да преминете към регистрация натиснете тук: акаунт.

2. Напишете потребителско име и парола, който Вие си избирате. Ще получите потвърждение на регистрацията си в онлайн училището по имейла. Внимание! Това все още не означава, че сте записан в курс.

3. За да бъдете записан за курс посочете в полето “Административен код”= първите четири знака от името на курса. Те са изписани с главни букви (например за Английски 1 те са ENG1).

4. Платете таксата по банков път, като заплащането се извършва във всяка банка. Получател:

Получател "Давитоз" ООД

Райфайзен Банк Бургас

BIC: RZBBBGSF

IBAN: BG33RZBB91551086356410

След заплащане ще получите потвърждение за записването си в курса по имейл.

Когато се запишите за индивидуално обучение, уговорете часовете и датите на започване чрез скайп, скайп име davitozonline.

 За да посетите безплатeн пробен онлайн урок, моля натиснете тук: пробен урок

3. Нива и цени

Информация за нивата на онлайн езиков център можете да получите тук: ТУК.
За да определите, в кое езиково ниво сте (име и парола за достъп - guest, guest) :

Входен тест по английски. TEST

Входен тест по немскиTEST

Входен тест по испанскиTEST

Входен тест по рускиTEST

Входен тест по италиански. TEST

Онлайн курсовете се предлагат като индивидуални и групови:

·        Груповите курсове се състоят в определено време от деня, посочено в програмата на курсовете. Едно езиково ниво е с цена 288 лв. Цената обхваща два пробни теста по време на курса, окончателен тест и издаването на сертификат. Занятията се провеждат 2 пъти седмично по 3 учебни часа.

·        Индивидуалните курсове са предназначени за курсисти, които имат желания относно времето и начина на провеждане на курса. Едно езиково ниво е с цена 346 лв., които се заплащат при записването в курса. Цената обхваща два пробни теста по време на курса, окончателен тест и издаването на сертификат. Индивидуалното обучение може да продължи 6 седмици, когато се провежда 2 пъти седмично по 3 учебни часа или по-кратко респективно по-дълго, когато занятията са по-често или по-рядко.

·        Курсовете за подготовка за изпити (TOEFL, FCE, ACE, IELTS, DSH, DELE и др.)  са предназначени за курсисти, които ще се явяват на официален изпит в съответния изпитен център. Цената им е 346 лв. в група и 389 лв. индивидуално, които се заплащат при записването в курса.

Тематично курсовете се разделят на 3 типа:

- общ английски/ немски/ испански
- бизнес английски/ немски/ испански
- английски/ немски/ испански в областа на туризма, ресторантьорството и други специалности

Курсовете завършват с провеждането на изпит и издаване на сертификат за издържано ниво.

За да преминете към регистрация кликнете тук: aкаунт.

При проблеми и въпроси можете да се свържете с нас на:

Тел. 056/ 82 73 01

GSM: 089 997 8893

Skype: davitozonline