НАШИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

В лицензираните ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК Давитоз извършва висококачествено обучение. То е насочено към използване на езика в професията, подготовка за матура, кандидатстудентски и международно признати изпити. Провеждаме и обучение по нивата на Европейската езикова рамка, както за начинаещи така и за напреднали. За да определите нивото си, можете да направите тест за ниво по английски

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ОНЛАЙН - СТРУКТУРА И СЪДЪРЖАНИЕ

Често задаваните от Вас въпроси са:

Каква е продължителността на един курс?

Груповите занятия за възрастни са 6-седмични, като занятията са 2 пъти седмично по 3 учебни часа.
Курсовете по английски за деца и ученици са 2 вида:
- 6-седмични (със занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа) и
- тримесечни, целогодишни (с 3 часа седмично).
Индивидуалните уроци са по уговорка с преподавателя във време, удобно за курсиста.

Как мога да определя нивото си?

Входящ тест по английски можете да направите сега като изберете подходящия за Вас тест за определяне на ниво:

НАЧИНАЕЩИ (А1 до В1)

НАПРЕДНАЛИ (В2 до С2)

За кои изпити мога да се подготвя в Давитоз?

За всеки от изпитите по Европейската Езикова Рамка, както и за TOEFL, IELTS, First Certificate in English, Cambridge Advanced Certificate in English, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT и други.

На каква възраст са курсистите в една група?

Има отделни групи по английски за деца, за възрастни и ученици. Преподавателите подготвят техните уроци така, че да подхождат на възрастовата група на курсистите.

Коя е учебната програма, по която се работи?

В нашите уроци се работи с онлайн базирани материали, разработени по модела на международно признатата система The New Cambridge English Course. Курсисти, които желаят да получат хартиен вариант от учебника и тетрадката, могат да заявят това при записване. Конспекти по английски за начинаещи можете да разгледате тук
. При подготовка за изпити (матури, кандидатстудентски изпити, TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate in English, Cambridge Advanced Certificate in English, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT и други) обучението се извършва по специализиран за дадения изпит учебник.

Набляга ли се на говоренето?

Да, обучението в Давитоз е насочено към развиването на практически умения - говорене, четене, писане, провеждането на диалози и разбирането на автентични разговори. Чрез конструиране на ситуации от ежедневието курсистите преживяват реални ситуации, които те ще срещат при общуването си на чужд език с англоговорящи.

Колко са нивата на обучение?

Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, например за работа като лекар в чужбина или за следване в университет.

Кога има започващо обучение?

Курсовете за всяко ниво започват в началото и в средата на всеки месец. Индивидуалните уроци по английски са по уговорка с курсистите, в удобно за тях време.

Кои са преподавателите?

Давитоз провежда висококачествено онлайн обучение, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения и подготвя своите уроци така, че да са ефективни и същевременно приятни на обучаващите се.

Какви са цените на курсовете?

Таксите са следните:
- общ курс по английски 288 лв/ група, 346 лв/ индивидуално.
- специализирани уроци по бизнес, юридически, както и английски в сферата на туризма и други 346 лв/ индивидуално.
- матура по английски след 12 клас 346 лв/ група, 389 лв/ индивидуално.
- медународните изпити TOEFL, IELTS, FCE 346 лв/ група, индивидуално 389 лв.
- SAT, GRE, GMAT и други изпити: само индивидуално обучение 432 лв.
- СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При записване на двама или повече курсисти, които са приятели или роднини, курсът може да се провежда като индивидуално обучение, по график, който курсистите желаят, но на цената на групови занятия.
ВАЖНО: За курсистите на Давитоз изпитите по Европейската Езикова Рамка и издаването на сертификат са безплатни. За тези, които не са посещавали уроци в Давитоз, а желаят да се явят само на изпит, цената на изпита и издаването на сертификат е 144 лв.

Кога се заплаща таксата?

Таксата се заплаща при записване на обучението в пълен размер. Записването се извършва чрез заплащане на таксата по банков път (кликнете тук) или на място в Център Давитоз.

Ще получа ли сертификат?

Всеки курс по английски завършва с изпит и сертификат съобразно Европейската Езикова Рамка. Център Давитоз е лицензиран и сертификатите за завършен курс са с международна валидност.

Мога ли да се явя само на изпит?

Да, таксата е 144 лв. Изпитът се провежда онлайн или на място в офисите ни в София, Варна или Бургас - по избор на курсиста.

Валиден ли е сертификатът в чужбина?

Сертификатите от изпитите, провеждани в Давитоз, са международно валидни за нива А1 до С2.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на тел. 089 997 8893 :)

ОЩЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ

ИСПАНСКИ ЕЗИК

НЕМСКИ ЕЗИК

РУСКИ ЕЗИК

ФРЕНСКИ ЕЗИК

ИТАЛИАНСКИ

БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА

УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА

ИСТОРИЯ, ГЕОГРАФИЯ, ХИМИЯ, БИОЛОГИЯ, ФИЗИКА

AutoCAD, 3D Studio Max, CorelDraw и други програми