ОНЛАЙН ИЗПИТИ ПО АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ, ИСПАНСКИ, РУСКИ, ФРЕНСКИ, ИТАЛИАНСКИ, БЪЛГАРСКИ, МАТЕМАТИКА, ИСТОРИЯ, БИОЛОГИЯ, ГЕОГРАФИЯ, ФИЗИКА, ХИМИЯ, СЧЕТОВОДСТВО, AUTOCAD, 3D STUDIO MAX И ПО ПРОФЕСИИ

Център Давитоз провежда онлайн изпити по АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ, ИСПАНСКИ, РУСКИ, ФРЕНСКИ, ИТАЛИАНСКИ, БЪЛГАРСКИ, МАТЕМАТИКА, ИСТОРИЯ, БИОЛОГИЯ, ГЕОГРАФИЯ, ФИЗИКА, ХИМИЯ, СЧЕТОВОДСТВО, AUTOCAD, 3D STUDIO MAX и други езици, предмети, професии и компютърни програми.

Често задаваните от Вас въпроси са:

Каквo включва изпитът?

- Изпитите по езици се състоят от 4 части съобразно международно валидната Европейска езикова рамка: слушане, четене, писане и говорене, за всяко от нивата А1 до С2. Може да се явите и на предварителни изпити за TOEFL, Cambridge First, Advanced, Proficiency, IELTS, SAT, GRE, GMAT, Test DaF, DSH, DELE и други езикови изпити, които също включват четирите части на езика: слушане, четене, писане и говорене.
- Изпитите по български език и литература, математика, история, биология, география, химия и физика са предвaрителни изпити и имат същия формат като оригиналните.
- Изпити по професии: администратор, аниматор, брокер на недвижими имоти, валутен касиер, данъчен и митнически посредник, екскурзовод, застрахователен агент, офис-секретар/ка, офис-мениджър, помощник-възпитател, уеб дизайн, управител на ресторант, счетоводител и ТРЗ, управител на хотел.
- Изпитите по Аутокад (Autocad), 3д студио макс (3D Studio Max), корел дроу (Corel Draw), илюстратор (Illustrator) и други компютърни програми дават възможност на курсиста да покаже функциите, които владее и съответно да получи международно валиден сертификат за тях.

Как се провежда изпитът?

Онлайн изпитите се провеждат през скайп със слушалки и микрофон. Има и възможност за изпити на място в учебните ни бази в Бургас, Варна, София и Пловдив.

Каква е продължителността на изпита?

Изпитите продължават 2 до 4 часа в зависимост от нивото на курсиста и от типа изпит, който полага.

Каква е таксата?

За да се информирате за таксите с включен сертификат посетете страницата на съответния курс.

Мога ли да се явя повторно, ако не издържа изпита първия път?

Да, възможно е. Курсистите имат право на едно повторно явяване, което е безплатно.

Каква е валидността на сертификата?

- Сертификатите от езиковите изпити са валидни в България и в чужбина съобразно Европейската Езикова Рамка. Така например много лекари и медицински сестри са заминали да работят в Австрия и Германия като са ползвали сертификати от изпитите, провеждани от център Давитоз.
- Център Давитоз е лицензиран международно за провеждане и на обучения по професии и по компютърни програми. След успешно полагане на изпитите се издава сертификат.

Как да се запиша за изпита?

Записването се извършва чрез заплащане на таксата по банков път или на място в Център Давитоз.

Кога ще се проведе изпита?

За всеки изпит има дата в началото и в средата на всеки месец. Може да бъде направена и индивидуална уговорка.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на тел. 089 997 8893 :)

ОЩЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

ИСПАНСКИ ЕЗИК

РУСКИ ЕЗИК

ФРЕНСКИ ЕЗИК

ИТАЛИАНСКИ

БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА

УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА

ИСТОРИЯ, ГЕОГРАФИЯ, ХИМИЯ, БИОЛОГИЯ, ФИЗИКА

AutoCAD, 3D Studio Max, CorelDraw и други програми