НАШИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК

Нашите онлайн курсове следват утвърдени учебни програми и методики. По време на обучение се отделя специално внимание на упражненията с говорене и писане, което ускорява постигането на добра комуникативност в немскоезична среда. Може би това е и причината те да бъдат посещавани и от курсисти, които вече пребивават в Германия или Австрия. Предлагаме всички езикови нива, започвайки с А1 и завършвайки с С2, като в края на всяко ниво има тестове за доказване на постигнатите знания и удостоверяването им със сертификат. Освен сертификатните курсове по нивата, ние предлагаме и езиков тренинг за кандидатстване в университет. Каквато и да е целта на обучение, ние се стремим винаги да се съобразим с изискванията на нашите курсисти, така че обучението да е смислено и ефективно за тях.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

За да получите по-добър ориентир за възможностите, които предлагат нашите онлайн уроци по немски, можете да ни изпратите запитване по Фейсбук чата или Viber

За колко време мога да взема едно ниво?

Обикновено груповите ни курсове обхващат материала от едно ниво. Te започват два пъти месечно и имат следните разпределения:

Индивидуалните програми са гъвкави като начало на обучението и като интензивност на провеждането. Те започват максимално скоро след записване и се съобразяват със свободното време на курсистите.

Колко големи са групите?

В груповите обучения по интернет всеки един трябва да има възможността да се включи активно в разговорите и да зададе въпроси за собствените си неясноти, поради което сме ограничили бройката до 4 човека. Нашите преподаватели знаят, че персоналното внимание към всеки един от участниците е от голямо значение за техния прогрес и поради това в груповите уроци ние винаги отделяме достатъчно време за всеки езиков компонент.

Колко нива обхваща обучението?

Ние се ориентираме по Единната европейска езикова рамка и предлагаме курсове на всяко едно от нивата, описани в нея. Един курс обикновено обхваща едно езиково ниво, както е показано на диаграмата тук:

Индивидуалните уроци по немски позволяват все пак и по-бързо преминаване през материала, стига курсистът да успява да обработи учебния материал достатъчно ефикасно.

Кои езикови изпити предлагате?

Ние предлагаме тренинг за официалните немски изпити като Test DaF, DSH, ZMP, Zertifikat Deutsch и други според нуждите на нашите курсисти. Те обикновено биват провеждани от официалните немски изпитни центрове на Гьоте институт, ТЕЛК или езиковите отдели на университетите. За да осигурим ефективна подготовка използваме оригинални тестове от предишни години и учебни помагала, които са разработени с такава цел.

Получава ли се сертификат за завършено ниво?

Курсовете по нивата от Европейската езикова рамка завършват с изпит и издаване на сертификат за ниво. При наличие на предварителни знания по езика може да се заяви полагането само на изпит за даденото ниво и при успешното му преминаване се получава лицензиран сертификат, който може да бъде издаден и директно на немски език. При подготовката за официални езикови изпити тези сертификати биват издавани от изпитващата институция.

Как мога да разбера своето езиково ниво?

Безплатен тест за определяне на ниво по немски език можете да направите в най-близкия до вас офис на Давитоз в София, Пловдив, Бургас или Варна, както и онлайн като последвате линка към подходящия за вас тест:

ЗА НАЧИНАЕЩИ.

ЗА НАПРЕДНАЛИ.

Каква е цената на един езиков курс?

Цените са различни за груповите и индивидуални варианти на обучение както за нивата, така и за официалните изпити:

Какви учебници трябва да си набавя?

Използваме онлайн учебни помагала от утвърдени издатели, които са различни за всяко ниво или конкретен изпит. Ако курсистът желае може да заяви хартиен вариант на материалите или да закупи оригинал от книжарниците. В платформата ни за обучение имаме достатъчно интерактивни упражнения, които затвърждават навлизането в учебния материал и подпомагат запомнянето на думи и граматика.

Какво ми е нужно от технологична гледна точка?

Нужна е бърза и стабилна интернет връзка, възможност за писане на клавиатура и скайп акаунт. Слушалките и микрофонът обикновено подобряват качеството на връзката, но не са задължителни за провеждане на обучението.

Как мога да се запиша?

Записването става чрез изготвяне на договор за обучение и заплащане на таксата в някой от нашите офиси в Бургас, Варна, Пловдив и София или по банкова сметка. За целта моля попълнете формуляра за запитване или се свържете с наш служител на посочените номера или електронна поща.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на тел. 089 997 8893 :)

ОЩЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

ИСПАНСКИ ЕЗИК

РУСКИ ЕЗИК

ФРЕНСКИ ЕЗИК

ИТАЛИАНСКИ

БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА

УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА

ИСТОРИЯ, ГЕОГРАФИЯ, ХИМИЯ, БИОЛОГИЯ, ФИЗИКА

AutoCAD, 3D Studio Max, CorelDraw и други програми