НАШИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Английският е един от най-разпространените световни езици. Достъпът до учебни пособия и мултимедийни материали е почти неограничен. Въпреки това заниманията с преподавател са незаменими, ако целта на обучението е да бъдат натрупани знания систематично и трайно. Ето защо нашите онлайн курсове се провеждат на живо, в пряк контакт с квалифициран преподавател. Естествено има и упражнения за самостоятелна работа, съчинения и проекти за домашна работа, но и те биват проверявани и обсъждани във виртуалната ни класна стая. Според нас езикът се базира на живата връзка между хората и затова е нужно да се учи чрез пряка комуникация.

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ - СТРУКТУРА И СЪДЪРЖАНИЕ

Нашите онлайн уроци използват най-доброто от конвенционалните методи в реалната класна стая и ги представя на учащите се посредством иновативни методи за комуникация и информационен обмен. За да си създадете по-ясна представа за начина на работа и съдържанието на нашите онлайн уроци по английски, сме подготвили за Вас информационна страница, както и отговори на най-често задаваните въпроси:

Колко е времетраенето на онлайн курсовете?

В групово обучение – 6 седмици на ниво (2 пъти х 3 учебни часа седмично)
Индивидуално – според потребностите на курсиста

Какви учебници ползвам по време на уроците?

Имаме онлайн интерактивни материали, основаващи се на световно призната програма за обучение по английски, но също така предлагаме и стандартен, хартиен вариант на учебните помагала. Ако желаете да получите хартиен учебник и тетрадка, можете да го заявите при записване. Конспекти по английски за начинаещи можете да разгледате ТУК. Ако става въпрос за курс със специфична тематика или подготовка за интернационален тест, обучението се извършва по пригоден за целта учебен материал.

Колко са големи онлайн групите?

Ние знаем, че при обучение на чужд език е важно всеки да има възможност да говори. Затова нашите виртуални групи не са по-големи от 4 човека.

Какви нива предлагате?

Предлагаме от най-ниското - за начинаещи, до най-високото - професионално използване на езика, като се придържаме към разпределението на знанията по Европейската чуждоезикова рамка. За да сте сигурни кое е отговарящото на вашите знания ниво, моля отделете малко време за входящ тест:

НАЧИНАЕЩИ (А1 до В1)

НАПРЕДНАЛИ (В2 до С2)

Мога ли да получа подготовка за международно признати тестове?

Подготвяме за всички интернационално признати изпитни формати, като TOEFL, IELTS, First Certificate in English, ACE - Advanced Certificate in English, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT и други.

Какви са таксите?

Таксите са следните:
- група - 288 лв/ група, индивидуално - 346 лв.
- специализирани уроци по бизнес и юридически английски, както и за работа в туристическия бранш - 346 лв. (само индивидуално).
- зрелостни изпити след 12 клас - 346 лв/ група, 389 лв/ индивидуално.
- международните тестове TOEFL, IELTS, FCE - 346 лв/ група, индивидуално 389 лв.
- SAT, GRE, GMAT и други изпити се предлагат само в индивидуална форма - 432 лв.
- СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА!!! За организирани записвания на двама или трима роднини или познати предлагаме курс по индивидуален график с групова такса.
ВАЖНО: За тези, които не са посещавали онлайн уроци в Давитоз, а желаят да се явят само на изпит, цената на изпита и издаването на сертификат е 168 лв. При изявено желание, документът може да бъде издаден на друг чужд език. Таксата е 15 лв.

Как да се запиша за курс по английски?

За да се запишете е нужно да заплатите избраното обучение. Записвания могат да се направят посредством заплащане на таксата по банков път тук) или на място в Център Давитоз. Ние ще регистрираме за Вас акаунт с име и парола и ще потвърдим началото на Вашия курс.

Издава ли се сертификати за завършен курс?

Завършването на курс и ниво се удостоверяват с лицензиран сертификат, съобразен с Единната европейска рамка.

Може ли да положа само изпит за сертификат?

Да, изпит по английски за сертификатно ниво можете да направите без да посещавате цял курс. Таксата е 168 лв. Изпитът се състои онлайн или на място в офисите ни в София, Варна или Бургас - по избор на курсиста.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на тел. 089 997 8893 :)

ОЩЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ

ИСПАНСКИ ЕЗИК

НЕМСКИ ЕЗИК

РУСКИ ЕЗИК

ФРЕНСКИ ЕЗИК

ИТАЛИАНСКИ

БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА

УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА

ИСТОРИЯ, ГЕОГРАФИЯ, ХИМИЯ, БИОЛОГИЯ, ФИЗИКА

AutoCAD, 3D Studio Max, CorelDraw и други програми