НАШИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Английският е най-разпространеният език в световен мащаб. Достъпът до учебни материали и мултимедия е почти неограничен. Въпреки това заниманията с преподавател са незаменими, ако целта на обучението е да бъдат натрупани знания систематично и трайно. Ето защо нашите онлайн курсове се провеждат на живо, в пряк контакт с квалифициран преподавател. Естествено има и упражнения за самостоятелна работа, съчинения и проекти за домашна работа, но и те биват проверявани и обсъждани във виртуалната ни класна стая. Според нас езикът се базира на живата връзка между хората и затова е нужно да се учи чрез пряка комуникация.

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ - СТРУКТУРА И СЪДЪРЖАНИЕ

Най често получаваме следните въпроси:

Колко е времетраенето на курса?

В групово обучение – 6 седмици на ниво (2 пъти х 3 учебни часа седмично)
Индивидуално – според потребностите на курсиста

Какви учебници ползвам по време на уроците?

Имаме онлайн базирани, интерактивни материали, разработени по модела на курсовете Cambridge, но също така предлагаме и хартиено копие на учебниците. Курсисти, които желаят да получат хартиен учебник и тетрадка, могат да заявят това при записване. Конспекти по английски за начинаещи можете да разгледате ТУК. За специализиран курс или изпит обучението се извършва по пригоден за дадения курс учебник.

Колко са големи групите?

Ние знаем, че при обучение на чужд език е важно всеки да има възможност да говори. Затова нашите групи не са по-големи от 4 човека.

Какви нива предлагате?

Предлагаме всички езикови нива според Европейската чуждоезикова рамка. За да определите нивото си, можете да направите тест за определяне на ниво:

НАЧИНАЕЩИ (А1 до В1)

НАПРЕДНАЛИ (В2 до С2)

Мога ли да получа подготовка за официални английски изпити?

Подготовката може да се извърши за сертификат по нивата на Европейската Езикова Рамка, но също така и за официалните езикови изпити TOEFL, IELTS, First Certificate in English, Cambridge Advanced Certificate in English, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT и други.

Какви са таксите?

Таксите са следните: - група - 288 лв/ група, индивидуално - 346 лв. - специализирани уроци по бизнес, юридически, както и английски в сферата на туризма и други - 346 лв ( само индивидуално). - матура по английски след 12 клас - 346 лв/ група, 389 лв/ индивидуално. - международните изпити TOEFL, IELTS, FCE - 346 лв/ група, индивидуално 389 лв. - SAT, GRE, GMAT и други изпити: само индивидуално обучение 432 лв. - СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При групово записване на двама или повече курсисти, които са приятели или роднини, курсът може да се провежда като индивидуално обучение, по график, който курсистите желаят, но на цената на груповите занятия. ВАЖНО: За курсистите на Давитоз изпитите по Европейската Езикова Рамка и издаването на сертификат са безплатни. За тези, които не са посещавали уроци в Давитоз, а желаят да се явят само на изпит, цената на изпита и издаването на сертификат е 168 лв. След заявяване документът може да се издаде и на друг чужд език. Таксата е 15 лв.

Как да се запиша?

За да се запишете е нужно да заплатите курса. Записването се извършва чрез заплащане на таксата по банков път тук) или на място в Център Давитоз. Ние ще направим за Вас акаунт с име и парола и ще потвърдим началото на Вашия курс.

Ще получа ли сертификат?

Всеки курс по английски завършва с изпит и сертификат съобразно Европейската Езикова Рамка. Център Давитоз е лицензиран и сертификатите за завършен курс са с международна валидност.

Мога ли да се явя само на изпит?

Да, изпит по английски за сертификатно ниво можете да направите без да посещавате цял курс. Таксата е 168 лв. Изпитът се провежда онлайн или на място в офисите ни в София, Варна или Бургас - по избор на курсиста.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на тел. 089 997 8893 :)

ОЩЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ

ИСПАНСКИ ЕЗИК

НЕМСКИ ЕЗИК

РУСКИ ЕЗИК

ФРЕНСКИ ЕЗИК

ИТАЛИАНСКИ

БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА

УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА

ИСТОРИЯ, ГЕОГРАФИЯ, ХИМИЯ, БИОЛОГИЯ, ФИЗИКА

AutoCAD, 3D Studio Max, CorelDraw и други програми