НАШИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ ЗА ОПЕРАТОР НА КОМПЮТЪР

В онлайн обучението по Autocad (Аутокад), 3d Studio Max (три де студио макс), ArchiCAD (Архикад), CorelDraw (корел дроу), Illustrator (илюстратор), Photoshop (фотошоп), уеб дизайн и други компютърни програми получавате отлична подготовка за работа, например в мебелни къщи, рекламни студиа, архитектурни бюра и много други видове фирми.

КУРСОВЕ ЗА ОПЕРАТОР НА КОМПЮТЪРЕН СОФТУЕР - СТРУКТУРА И СЪДЪРЖАНИЕ

Често задавани въпроси относно онлайн обучението:

Как се провежда обучението?

Обучението се провежда със слушалки и микрофон. Ще Ви обясним, как да споделяте екрана си, така че когато работите, преподавателят ще вижда какво чертаете и обработвате Вие и Вие ще виждате какво той/тя прави на своя компютър. За съдържанието на курса по уеб дизайн (направа и поддръжка на интернет сайтове) кликнете ТУК.

Каква е продължителността на курсовете?

Център Давитоз провежда групово и индивидуално обучение.
- Груповите курсове са 5 седмични със занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа.
- Индивидуалното обучение е по уговорка.

Набляга ли се на практическите задачи?

- Обучението по Autocad (Аутокад), 3d Studio Max (три де студио макс), ArchiCAD (Архикад), CorelDraw (корел дроу), Illustrator (илюстратор) и Photoshop (фотошоп) е практически насочено с множество упражнения и водене на записки.

Колко са нивата на обучение?

В курсовете по специализиран софтуер има едно до две нива на обучение, в зависимост от софтуерната програма и целите на курсиста.

Кога има започващи курсове?

Курсовете започват в началото и в средата на всеки месец. Индивидуалното обучение е по уговорка.

Кои са преподавателите?

Давитоз провежда висококачествено обучение, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения.

Каква е цената на обучение?

Таксите са следните:
- Обучение, насочено към специализиране в Excel за начинаещи 312 лв. в групова форма и 352 лв./индивидуално, за напреднали 352 лв. само индивидуално.
- Курсове по AutoCAD, 3D Studio Max, ArchiCAD, Corel Draw, Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign и др. 436 лв./група и 486 лв./индивидуално.
- СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При записване на двама или повече курсисти, които са приятели или роднини, курсът може да се провежда като индивидуално обучение, по график, който курсистите желаят, но на цената на групови занятия.
ВАЖНО: За курсистите на Давитоз изпитите и издаването на сертификат са безплатни. За тези, които не са посещавали курсове в Давитоз, а желаят да се явят само на изпит, цената на изпита и издаването на сертификат е 238 лв. за Excel и 306 лв. по другите специализирани програми.
Таксите се заплащат при записване за курса на място в офисите на Давитоз или по банков път.

Ще получа ли сертификат след края на курса?

Център Давитоз е лицензиран международно. Всеки един онлайн курс завършва с изпит и сертификат.

Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?

Да, възможно е да се явите на изпит - онлайн или на място по избор на курсиста. Таксата за явяване на изпит по Excel e 238 лв., а по Autocad, 3d Studio Max, ArchiCAD, Corel Draw, Illustrator, Photoshop и InDesign 306 лв.

Валиден ли е сертификатът в чужбина?

Сертификатите от изпитите, провеждани в Давитоз, са международно валидни и могат да бъдат издадени на английски и немски. Можем да извършим превод на сертификата и на друг език.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас чрез формуляра или на тел. 089 997 8893 :)

ОЩЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

ИСПАНСКИ ЕЗИК

НЕМСКИ ЕЗИК

РУСКИ ЕЗИК

ФРЕНСКИ ЕЗИК

ИТАЛИАНСКИ

БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА

УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА

ИСТОРИЯ, ГЕОГРАФИЯ, ХИМИЯ, БИОЛОГИЯ, ФИЗИКА

УЕБ ДИЗАЙН