Davitoz Online - онлайн курсове                                                                     Davitoz Sofia - Varna - Burgas
още онлайн курсове:онлайн английски

онлайн английски език
онлайн немски

онлайн немски
онлайн испански

онлайн испански
онлайн руски

онлайн руски
онлайн френски

онлайн френски
онлайн италиански

онлайн италиански
онлайн БЕЛ

БЕЛ
онлайн математика
онлайн история,
география, биология,

химия, физикаонлайн курсове по
Autocad, 3d Studio Max,
CorelDraw и други програми


ОНЛАЙН ИЗПИТИ

ОНЛАЙН ИЗПИТИ ПО АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ, ИСПАНСКИ, РУСКИ, ФРЕНСКИ, ИТАЛИАНСКИ, БЪЛГАРСКИ, МАТЕМАТИКА, ИСТОРИЯ, БИОЛОГИЯ, ГЕОГРАФИЯ, ФИЗИКА, ХИМИЯ, СЧЕТОВОДСТВО, AUTOCAD, 3D STUDIO MAX И ПО ПРОФЕСИИ

Център Давитоз провежда онлайн изпити по АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ, ИСПАНСКИ, РУСКИ, ФРЕНСКИ, ИТАЛИАНСКИ, БЪЛГАРСКИ, МАТЕМАТИКА, ИСТОРИЯ, БИОЛОГИЯ, ГЕОГРАФИЯ, ФИЗИКА, ХИМИЯ, СЧЕТОВОДСТВО, AUTOCAD, 3D STUDIO MAX и други езици, предмети, професии и компютърни програми.Често задаваните от Вас въпроси са:

Каквo включва изпитът?

- Изпитите по езици се състоят от 4 части съобразно международно валидната езикова рамка, слушане, четене, писане и говорене, за всяко от нивата А1 до С2. Може да се явите и на предварителни изпити за TOEFL, Cambridge First, Advanced, Proficiency, IELTS, SAT, GRE, GMAT, Test DaF, DSH, DELE и други езикови изпити, които също включват четирите части на езика: слушане, четене, писане и говорене.

- Изпитите по български език и литература, математика, история, биология, география, химия и физика са предвaрителни изпити за 7 и 12 клас и имат същия формат като оригиналните матури.

- Изпити по професии: администратор, аниматор, брокер на недвижими имоти, валутен касиер, данъчен и митнически посредник, екскурзовод, застрахователен агент, офис-секретар/ка, офис-мениджър, помощник-възпитател, уеб дизайн, управител на ресторант, счетоводител и ТРЗ, управител на хотел.

- Изпитите по Аутокад (Autocad), 3д студио макс (3D Studio Max), корел дроу (Corel Draw), илюстратор (Illustrator) и други компютърни програми дават възможност на курсиста да покаже функциите, които владее и съответно да получи международно валиден сертификат за тях.

Как се провежда изпитът?

Онлайн изпитите се провеждат през скайп със слушалки и микрофон. Има и изпити на място в учебните ни бази в Бургас, Варна, София и Пловдив.

Каква е продължителността на изпита?

Изпитите продължават 2 до 4 часа в зависимост от нивото на курсиста и от типа изпит, който полага.
Каква е таксата?

За таксите с включен сертификат може да се информирате на страницата на съответния курс.


Мога ли да се явя повторно, ако не издържа изпита първия път?

Да, възможно е. Курсистите имат право на едно повторно явяване, което е безплатно.

Каква е валидността на сертификата?

- Сертификатите от езиковите изпити са валидни в България и в чужбина съобразно Международната Езикова Рамка. Така например много лекари и медицински сестри са заминали да работят в Австрия и Германия като са ползвали сертификати от изпитите, провеждани от център Давитоз.
- Център Давитоз е лицензиран международно за провеждане и на обучения по професии и по компютърни програми. След успешно полагане на изпитите се издава сертификат.

Как да се запиша за изпита?

Записването се извършва чрез заплащане на таксата по банков път (кликнете тук) или на място в Център Давитоз.

Кога ще се проведе изпитът?

За всеки изпит има дата в началото и в средата на всеки месец. 


При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените вдясно данни за контакти :)


запитване


davitoz


ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

ЗА
ПОЛЗВАНЕ НА КУРСОВЕТЕ


Онлайн училището е система от електронни учебни материали. Тези учебни материали се обработват с помощта на онлайн учители на живо и съдържат онлайн упражнения за слушане, писане, граматика и говорене. За обучението не е нужно да инсталирате какъвто и да е допълнителен софтуер на Вашия компютър. Достатъчно е да имате стабилна интернет връзка и скайп (Skype), както и микрофон и слушалки.

Тук можете да намерите няколко примерни упражнения, които ще Ви дадат представа за ползването на онлайн материалите: примери

Ако въпреки това имате затруднения, учителят ще Ви помогне, тъй като по време на часовете ще сте в постоянен контакт с него чрез скайп.


ПРЕДИМСТВА НА
ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕТО


- гъвкав график на обучение без загуба на време в пътуване

- интерактивни упражнения  по говорене, слушане, граматика, четене и писане

- лесен достъп до допълнителни учебни материали, видео уроци и граматични упражнения 24 часа в денонощието


МНЕНИЯ НА КУРСИСТИ:


Курс номер 1268:
"Онлайн изпита по немски за В2 ми даде възможност да дойда да работя в Германия. Сега съм тук вече втора година и съм много доволен.
"

Курс номер 590:
"Бях учила немски, но не знаех на кое ниво съм и нямах документ. Сега знам. Имам средно ниво В1, което ми стига. Заминавам за Германия."ЗА ЗАПИСВАНЕ

За да подадете заявка за записване, моля свържете се с представител на Давитоз по скайп или по телефон:

Тел.:  056 827 301
GSM: 089 9978 893


Скайп: davitozonline

ЗА ВРЪЗКА С НАС 

Център Давитоз
Тел.:  056 827 301
GSM: 089 9978 893

Скайп: davitozonline
e-mail: davitozcompany@yahoo.com
ул. Христо Ботев 21, (до Булклима срещу ДНА) 8000 Бургас, с офиси също така във Варна, София и Пловдив